ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято

За підтримки ГО "Соціальний центр МХП" та народного депутата України Миколи Кучера 30 травня у м. Бершадь Вінницької області на центральному стадіоні «Колос» було організовано спортивне свято для жителів міста.

Було проведено спортивні замагання із бігу на короткі дистанції, армреслінгу та інших видів спорту. Між дитячими футбольними командами смт. Гайворона, Тростянця та м. Бершаді зіграно зустрічні матчі.

Головною подією свята став футбольний матч ФК «Бершадь» із ветеранами футболу київського «Динамо». І хоча гості перемогли з рахунком 5:1, для жителів Бершадського району це спортивне свято подарувало чимало позитивних емоцій.

ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято ГО «Соціальний центр МХП» організував у м. Бершадь спортивне свято