Ветерани до 9 Травня отримали аптечки від ГО «Соціальний центр МХП»

Напередодні Дня Великої Перемоги ГО «Соціальний центр МХП» спільно з «Миронівським хлібопродуктом» та народним депутатом України Миколою Кучером привітали ветеранів з Тростянецького, Гайсинського, Бершадського, Теплицького районів та Ладижина зі святом 9 Травня та подарували захисникам Вітчизни аптечки із необхідними ліками та продуктовими наборами.

У повсякденному житті ветерани практично щодня купують ліки й інші медичні засоби. Ціни ж в аптеках все далі ростуть й часом є просто непосильними для них. Розуміючи це, Соціальний центр МХП вирішив подарувати ветеранам особисті лікарські набори.

Голова ГО «Соціальний центр МХП» Олександр Кучер, представники філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та міської влади 7 травня особисто привітали ветеранів Ладижина. Крім аптечок, ветерани другої світової війни також отримали продуктові набори від «Миронівського хлібопродукту», а тим ветеранам, хто отримує малу пенсію, була також виділена матеріальна допомога.

«Я вдячний усім, хто сьогодні вітає нас. Це дійсно великий день – 70 років Перемоги! Щасливі ті, хто його зустрічає, і дай Боже нам дожити до наступного», - говорить голова ради ветеранів Ладижина, генерал-майор авіації у відставці Анатолій Прохоров.

Старші члени ради ветеранів, Степан Лаврентюк та Ілля Мурований, мають за плечима по 94 роки. Приймаючи вітання, чоловіки дякують і зазначають, що аптечки - потрібний і своєчасний подарунок, адже за цінами у аптеках їхні пенсії не встигають.

А тих ветеранів, хто за станом здоров’я не зміг прийти на урочисте зібрання, вітали безпосередньо вдома. Адже у цей святковий день святий обов’язок – згадати кожного!