У Ладижині за підтримки ПАТ «Миронівського хлібопродукту» відкрився перший соціальний магазин

У місті Ладижин Вінницької області за підтримки ПАТ «Миронівського хлібопродукту» на початку жовтня відкрився соціальний магазин, ідея створення якого належить міській владі. Її активно підтримав директор Птахофабрики «Вінницький бройлер» Ігор Лещенко:

- На мою думку, створення соціального магазину, зокрема, для непрацюючих пенсіонерів - велика справа. Адже у Ладижині живуть люди, які працюють на наших підприємствах, тут живуть їхні діти та батьки, - каже Ігор Лещенко, - тому ми несемо відповідальність за соціальну атмосферу в нашому місті, беремо активну участь у розвитку Ладижина та, зокрема, підтримуємо малозабезпечених ладижинців. У цей складний час - це одне з найголовніших наших завдань.

Керівництво птахофабрики надало приміщення під соціальний магазин, допомогло зробити там ремонт, встановити відповідне обладнання (зокрема, морозильні камери) та взяло на себе відповідальність за забезпечення магазину продукцією за зниженими цінами.

Влада міста провела організаційні роботи: закупівлю меблів, підбір обслуговуючого персоналу, виготовлення спеціальних карток для непрацюючих пенсіонерів та створення електронної системи, яка забезпечить ефективне функціонування магазину. На картці вказаний день тижня кожного місяця, в який потрібно приходити у магазин - це допоможе уникнути великих черг.