Газета "Соціальна", №2, жовтень 2015

12 жовтня голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, який є лідером виборчого списку Вінницької територіальної організації «БПП «Солідарність», та народний депутат України Микола Кучер завітали до міста Ладижин.

Газета "Соціальна", №1, вересень 2015

Обіцяний ладижинцям соціальний магазин символічно відкривається в Міжнародний день людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня. Символічно і показово, адже у Ладижині дійсно є кому дбати про пенсіонерів. Їх у місті проживає майже шість тисяч, у більшості – мінімальна зарплата, тому магазин зі зниженими цінами – найкращий подарунок для містян.

Бюлетень "Соціальна газета" №3 від 21 серпня 2015

Микола Кучер: Реформи мають сприяти розвитку сільських територій. Матеріали круглого столу на тему: «Сталий розвиток сільських територій в умовах процесів децентралізації в Україні», що днями пройшов у Верховній Раді України та інші матеріали у випуску чергового номеру Соціальної газети.

Бюлетень "Соціальна газета" №3 від 25 червня 2015

Володимир Гройсман: Минулого тижня виповнився рік від того моменту, коли ми розпочали реформу децентралізації. Саме зараз вирішується – чи відбудеться реформа чи ми знову відкотимось назад. Від цього в значній мірі залежить успіх усієї програми реформ, які необхідні Україні. Тому я вирішив написати про те, чому ця реформа потрібна, а також підсумувати, що вже зроблено і що маємо ще зробити. Що ж таке децентралізація?

Бюлетень "Соціальна газета" №1 від 18 травня 2015

Найбільший український виробник курячого м’яса ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (МХП) розпочав будівництво другої черги “Вінницької птахофабрики” в Ладижині.